Home

CV
 
Zonne-energie
 
Sanitair
 
Airco
 
Ventilatie
 
Lijn
 

Welkom

Vermeulen & zonen is een familiale KMO, van vader op zoon, en die sedert 3 generaties centrale verwarming installeert. Het bedrijf heeft zich bijkomend weten te specialiseren in sanitaire installaties, ventilatie, airco en de steeds belangrijker wordende hernieuwbare energie, zoals thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen en warmtepompen. Vermeulen & zonen wordt heden geleid door Antoine Vermeulen en zijn echtgenote.

Particulieren, bedrijven, maar ook openbare instanties, zoals scholen, kloosters en appartementsgebouwen kunnen een beroep doen op onze firma, zowel voor installaties met kleine als met grote vermogens. Of het nu gaat om een installatie op stookolie, gas of hernieuwbare energie zoals zonnepanelen of warmtepompen, als gehabiliteerd installateur kent Vermeulen & Zonen alle knepen van het vak.

In onze toonzaal staan verschillende verwarmingsketels, warmtepompen, radiatoren en andere onderdelen tentoon. Maak gerust een afspraak en laat u adviseren over de mogelijkheden. Ons studie- en adviesteam staat dagelijks voor u klaar voor uitleg, advies en het opmaken van een offerte op maat.

Passie en ervaring gaan hier hand in hand en staan garant voor een jarenlang gebruiksplezier.

Aarzel niet en bezoek verder onze site, we zijn ervan overtuigd dat ook U binnenkort een installatie van ons kan hebben.

 
Lijn